De veiligheid van heftafels

Heftafel

Waar heftafels niet in een put geplaatst kunnen worden maar waar wel een ergonomische oplossing vereist is, komt de laagbouw heftafel van pas. Door de extreem lage bouwhoogte kan de heftafel beladen worden met elke standaard handpallettruck. Als het blok pallets betreft is slechts een kleine oprit nodig om de 80 mm te overbruggen.

Lage bouwhoogte, grote capaciteit

De heftafels kunnen tot een capaciteit van 1500 kg heffen. Doordat de heftafels geen onder-frame hebben zijn ze makkelijk te verplaatsen en is er vrije voeten ruimte. De compacte hydraulische unit is met een snelkoppeling aan de heftafel aangesloten.

Heftafel veiligheidsmaatregelen

Bij de heftafel zijn veel veiligheidsmaatregelen opgenomen om de veiligheid van de gebruiker te kunnen waarborgen. Zo is er standaard een aluminium knellijst rondom het platform geplaatst, heeft de cilinder een slangbreukbeveiliging, is de hydraulische pomp voorzien van een overstort om te hoge belasting van de heftafel voorkomen en zit er een terugslagklep in. De heftafel is ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de DIN EN 1570.

Heftafel veiligheidsmaatregelen

In de enkele heftafel zijn veel veiligheidsmaatregelen opgenomen om de veiligheid van de gebruiker te kunnen waarborgen. Zo is er standaard een aluminium knel-lijst rondom het platform geplaatst, heeft de cilinder een slang-breuk-beveiliging, is de hydraulische pomp voorzien van een overstort om te hoge belasting van de schaarheftafel te voorkomen en zit er een terugslagklep in. De enkele heftafel is ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de DIN EN 1570. Bij sommige stapelaar wordt deze veiligheidsmaatregels ook vaak genomen, maar die u ook verder opzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *