dashboard auto

Worden dashcams veel gebruikt?

Tegenwoordig worden in steeds meer landen gebruik gemaakt van dashcams. Dit is allemaal begonnen in Rusland, in Rusland komt er veel fraude voor in het verkeer. Hier is het verplicht om dashcams te gebruiken. Langzaam maar zeker komt dat in Europa ook steeds meer voor. Wij in Nederland maken ook steeds meer gebruik van webcams. Er wordt geschat dat tussen de 300.000 en 550.000 mensen een webcam gebruiken. In Nederland en België is het allebei legaal om webcams te gebruiken. Maar dit is zeker niet normaal in alle landen in Europa. In Portugal is het verboden, net als in luxemburg. In sommige landen mag je er tijdens rechtszaken ook geen gebruik van maken. In Duitsland mag je bijvoorbeeld geen filmpjes laten zien tijdens rechtszaken, bij grote uitzondering mag je een filmpje van 30 seconden laten zien. Wanneer je een dashcam gebruikt is het handig om een dashcam voor in de auto te laten plaatsen, en om er een achter in  de auto te laten plaatsen. Wanneer je een botsing hebt aan de achterkant van je auto wil je natuurlijk graag weten wat er gebeurd is, en dit kan je niet zien wanneer je alleen maar camera’s voor hebt.

Waar kan je het beste een dashcam kopen?

Bij de aanschaf van een dashcam is het belangrijk dat je precies weet hoe het allemaal in elkaar zit. Zo wil je graag weten hoe het werkt, of er garantie op zit en steeds meer. Wanneer je via dashcam.eu een dashcam aan zou schaffen zou dit betekenen dat die door middel van professionele hulp ingebouwd gaat worden. Bij onze dashcams heb je zeker 2 jaar garantie. Wanneer je een dashcam aanschaft is het goed dat je je verdiept in de dashcam reviews. Een dashcam inbouwen gaat dus volledig via de professionals van dashcams.eu. Verder heb je er veel profijt bij om een dashcam te kopen via dashcams.eu, zo zorgt de dashcam er altijd voor dat de kilometerregistratie wordt bijgehouden. Dit houdt in dat wanneer je kilometers rijdt, de dashcam onthoudt hoeveel kilometers je daadwerkelijk gereden hebt. Dit zorgt ervoor dat je hier nooit discussie over gaat krijgen met je werkgever. Verder hebben de dashcams van dashcam.eu er allemaal een autovolgsysteem inzitten. Dit heeft verschillende voordelen, zo zorgt een autovolgsysteem ervoor dat je altijd kan zien waar je auto zich bevindt.

Door middel van een autovolgsysteem vermindert dit de kans op inbraken. En wanneer dit toch het geval blijkt te zijn, is die altijd makkelijk op te sporen. Want de locatie van de tracker is makkelijk te achterhalen. Verder mag je niet zomaar alle beelden online gooien die je gemaakt hebt, hier zijn natuurlijk privacywetten voor. Wanneer je toch beelden online gooit, moet je ervoor zorgen dat je mensen waarvan je geen toestemming hebt gekregen om te filmen. Je die dus niet in beeld brengt, zorg er in zulke gevallen voor dat ze onherkenbaar in beeld komen. Wanneer je via dashcams.eu een dashcam besteld betaal je geen verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *