Met deze tech gadgets voorkom je inbraken in je huis

Je hoort het vast wel vaker voorbij komen in het nieuws. Het aantal huisinbraken is weer gestegen. Van de week was er nog bij mijn achter buurman ingebroken. Helaas blijven woninginbraken maar bestaan. Je moet als het ware slimmer zijn dan de dief. In dit artikel ga ik je vertellen welke handige tech gadgets er zijn om te voorkomen dat de dief bij jouw in wilt breken. 

Ring doorbell 

De Ring doorbell is een smart deurbel met een camera functie. De deurbel is als het ware een beveilings camera die in je deurbel is geïmplementeerd. De deurbel kan alles opnemen. Wordt er aangebeld en ben je niet thuis? Met de Ring doorbell kan je vanaf een stand opnemen en meekijken. Je kan ook nog eens live iets zeggen tegen degene die voor een dichte deur staat. 

Rolluik 

Misschien heb je het wel eens in je straat gezien: een rolluik. Een rolluik kan je handmatig naar beneden schuiven. Een rolluik is als het ware een deur voor je deur. Met een rolluik is het bijna onmogelijk om je deur open te breken. Schijnt de zon in je woonkamer? Je kan ook je rolluik een klein beetje naar beneden doen om de zon tegen houden. Super handig dus! Onze rolluik hebben wij gekocht bij rainbow collection. Ze leveren rolluiken van sterke kwaliteit. 

IP camera

Een IP camera is een beveilings camera die je vanaf je telefoon kan bedienen. Dit is natuurlijk heel handig. Als je thuis op vakantie bent kan je zo live meekijken met wat er allemaal gebeurd. Een grote nadeel is dat als de verbinding verbroken is dan ligt het systeem eruit. Desalniettemin is een IP camera wel handig om dieven af te schrikken. Als een inbreker al een camera ziet dan zoekt hij liever een ander slachtoffer uit. 

Is er al eens bij jou ingebroken? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *