Geniet van een goede beveiliging in huis met een Ajax alarmsysteem

Vandaag de dag is het zo dat we steeds meer geld in onze woning investeren. Niet alleen onze woning wordt waardevoller, dat geldt ook voor de inboedel die we in huis hebben. Steeds meer mensen hebben bijvoorbeeld interesse in kunst. Op het ogenblik dat je de keuze maakt om één of meerdere werken in huis te halen is het niet meer dan logisch dat je deze zo optimaal mogelijk zal willen beschermen tegen potentiële bedreigingen van buitenaf. Dit kan onder meer gebeuren door gebruik te maken van een Ajax alarmsysteem. Indien je kiest voor het in huis halen van een dergelijk alarmsysteem zal je dan ook meteen kunnen rekenen op een aantal interessante voordelen. Ben jij ook benieuwd naar welke voordelen dit nu precies zijn? Lees dan vooral snel verder.

Waarom heb je een alarmsysteem nodig? 

We kunnen tegenwoordig echt behoorlijk wat redenen aanhalen waarom het meer dan de moeite waard kan zijn om te overwegen om een alarmsysteem in huis te halen. In eerste instantie is er de lage rente op moment van schrijven die geldt voor de spaarrekeningen. Deze lage rente zorgt ervoor dat mensen veel meer geneigd zijn dan vroeger om hun geld te investeren in bijvoorbeeld dure kunstwerken. Het kan hierbij gaan om beelden, maar ook om schilderijen. Veel mensen investeren zelfs ook in fysieke edelmetalen zoals bijvoorbeeld goud en zilver. Uiteraard zijn dit allemaal uitstekende keuzes, maar ze brengen ook een risico op diefstal met zich mee. 

Bovenstaande is voor de meeste mensen dan ook de belangrijkste drijfveer om ervoor te kiezen om te gaan investeren in een kwalitatief alarmsysteem. In het bijzonder een Ajax alarmsysteem kan er op een efficiënte manier voor zorgen dat de veiligheid van je woning naar een significant hoger niveau wordt getild. Dit bovendien ook nog eens zonder dat je vast komt te zitten aan vervelende periodieke of verborgen kosten. Ook op dit vlak weet een Ajax alarmsysteem zich dan ook uitstekend te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. 

Wat zijn de voordelen van een Ajax alarmsysteem?

De voorbije jaren hebben menig aantal mensen de bewuste keuze gemaakt om te gaan investeren in een Ajax alarmsysteem. Dit heeft vooral te maken met het toch niet onaanzienlijke aanbod aan interessante voordelen die er aan deze systemen verbonden zijn. Het gaat hierbij om de volgende:

  1. Met een Ajax alarmsysteem zit je niet vast aan vervelende, periodieke kosten;
  2. Je kiest helemaal zelf of je een aansluiting voorziet op een meldkamer of niet; 
  3. Alle verschillende  componenten zijn zeer eenvoudig in te stellen;
  4. De componenten die aangekocht kunnen worden zijn verkrijgbaar in twee kleuren;
  5. Er is sprake van een draadloos bereik tot wel 2000 meter in een open veld;

Naast bovenstaande voordelen is het natuurlijk zo dat er bij een Ajax alarmsysteem ook sprake is van een berichtensysteem. Dit bericht systeem kan ervoor zorgen dat er meldingen worden verzonden die duidelijk zullen aangeven wat er op welk moment in je woning gebeurt. Het spreekt voor zich dat de Ajax alarmsystemen niet alleen maar ingezet kunnen worden in private woningen. Ook binnen bedrijfsgebouwen zijn deze systemen namelijk uitstekend te gebruiken. Jaggs Alarm is dé marktleider in de Benelux op het gebied van beveiligingssystemen en toebehoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *