Een gadget voor je nagels!

Tegenwoordig zijn gellak nagels populair onder de vrouwen. Het heeft meedere voordelen, het blijft tot wel 3x zo lang zitten, het scheelt je uiteindelijk veel geld en je kunt het zelf thuis op de bank doen. Tijdens het plaatsen van gelnagels is het goed uitharden van elke gellaag die je aanbrengt van cruciaal belang voor een mooi en blijvend resultaat. Om tijd te bespraren en het uitharden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heb je een goede led-lamp nodig. We leggen je uit hoe zo’n lamp werkt en welke soorten er zijn.

Led- of UV-lamp

Veel mensen zitten met de vraag welke lamp het beste is voor het uitharden van gelnagels. Het antwoord is: combineer het beste van beide, LED + CCFL. Een ledlamp voor gelnagels gaat veel langer mee dan een uv-lamp. Een uv-lamp moet je namelijk om de 3 maanden vervangen, vanwege de intensiteit die daalt. Een ledlamp hoeft nooit vervangen te worden. Een CCFL-lamp geeft net als de anere lampen uv-lciht maar produceert minder warmte, heeft een hoger rendement en een langere levensduur van een traditionele uv-lamp.

Er zijn verschillende soorten lampen met Watt. Hoe hoger het aantal watt, hoe sneller je gellak uitgehard is. Voor een 4 Watt ledlamp is de droogtijd 180 to 240 seconden, bij 18 Watt 30 tot 60 seconden en bij 36 Watt 10 tot 30 seconden. Het hangt er ook vanaf hoe dik je de gellak aanbrengt.

Ledlampen zijn duur, we know. Maar als je na al een paar maanden je kosten vergelijkt met die van de nagelsalon ben je een stuk goedkoper uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *