De leukste gadgets voor 2019

De gadgets van 2019 zijn een aantal hele bijzondere. In dit artikel lees je alles omtrent de laatste hebbedingetjes op het gebied van pc/computer, mobiel en internet. Wat in ieder geval opvalt: in 2019 is het geen probleem meer om de gekste ontwerpen en ideeën naar buiten te brengen en we gebruiken tegenwoordig overal wel een computer voor. Het kan niet gek genoeg, maar moet natuurlijk ook innovatief en vernieuwend blijven. Daarmee komen we aan bij de allereerste gadget, namelijk de moviphone. Dit is niets meer dan een apparaat dat ook wel gezien wordt als een entertainment apparaat.

We kennen allemaal de smartphone die we gebruiken voor een heleboel doeleinden. Sociale media, whatsappen, bellen en meer. We zien daarbij ook dat de telefoons tegenwoordig steeds groter worden. Met een moviphone heb je een lekker klein scherm, maar deze heeft dus een ingebouwde projector. Daarmee kan hij, net als de welbekende oude projector, projecteren. Je kunt dus vanaf deze telefoon gerust een film kijken op je muur bijvoorbeeld. De kosten verschillen, maar voor ongeveer 600 euro heb je er al een in bezit. Wellicht kan het wel worden gezien als een leuke gadget voor mannen, voor een filmavondje met vrienden en een biertje erbij.

Deurbel?

Ooit gehoord van een tech deurbel? Waarschijnlijk niet, maar hij bestaat zeker. Door middel van een camera weet jij wie er voor de deur staat en dat is zeker niet onhandig te noemen. Dankzij de deurbel, die ook een camera bevat, weet jij dus voortaan altijd of je de deur opent of dat juist liever niet doet. Je kunt overigens niet alleen zien wie er staat, maar ook tegen de ander praten en horen wat diegene zegt. De camera heeft bovendien relatief goede kwaliteit en heeft een kijkhoek waarmee hij maar liefst 180 graden kan draaien, waardoor er een groot oppervlak te zien is. Overigens is het niet alleen voor ieder die aanbelt, maar ook ideaal voor inbrekers. Dankzij infrarood is het namelijk ook mogelijk om in het donker te zien wie er rond het huis loopt. Een prima smart-home gadget is dit dus. 

Smart-healthcare

Nog een handige gadget: de perfecte tandenborstel. Waar die nu aan moet voldoen? Hij moet natuurlijk weten hoe goed je hebt gepoetst, zodat jij voortaan geen gaatjes meer hebt en tandplak verleden tijd is. Dankzij de Oral-B Genius 9000S, bijvoorbeeld verkrijgbaar bij mediamarkt.nl, is dit gelukkig mogelijk. Dankzij de app die je laat zien waar je al goed hebt gepoetst en waar nog niet, lijkt het onmogelijk om nog een slecht gebit te hebben. Hij laat je weten wanneer er teveel druk op de tandenborstel staat en geeft aan welke tand of kies nog niet helemaal schoon is. Ondanks een hoge prijs (vanaf 129 euro), kan je er wel vanuit gaan dat je gebit er op vooruit gaat en bij een paar gaatjes zit je ook al snel op dat bedrag. 

Tot slot is er nog de petchatz pawcall 2. Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord, maar ben je wel bekend met je pc gebruiken om bijvoorbeeld te Skypen met je huisdier? Zo gek is het niet! Deze electronica is ideaal voor ieder die regelmatig van huis is en het huisdier mist, omdat het een camera heeft maar daarbij ook de mogelijkheden biedt tot het dier een snoepje geven bijvoorbeeld. Als dat geen domotica is, wat dan wel? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *